Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM2013 cz46
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-08, 21:45   #2605
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM201

Witajcie

Spisaliśmy protokół - bezboleśnie, mało pytań
Od niedzieli pójdą zapowiedzi -
TŻ - dostał kartkę do swojej parafii, żeby u niego mogły pójść zapowiedzi.
Dostaliśmy kartki na spowiedź, mamy dwie, jedną pod koniec kwietnia. Druga wiadomo przed ślubem.
Dostaliśmy kartkę do poradni - jutro już powinna być załatwiona
Wyciągnęłam zaświadczenie o tym, że mogę być za świadka na bierzmowanie, podczas niedzielnych rozdawań zaproszeń, zostałam poproszona o to, więc nie wypadało odmówić. 5 maja - bierzmowanie, w między czasie jeszcze dwie komunie, niedawno chrzciny
06.06.2013 - dwa dni przed ślubem mamy spotkanie z dwiema parami, na omówienie przebiegu mszy. Dostałam również dwa nr tel, żeby skontaktować się co do ubioru kościoła - dobra wiadomość, mamy pierwsi ślub - więc wszystko będzie świeżo, ładnie wyglądać
Akty urodzenia wyciągnięte - chcieliśmy załatwić papierki z USC, ale poszliśmy o 14.35, a Pani która się tym zajmuje, niestety poszła do domu. Powinna pracować do 15.15 ( W moim USC nie chcieli przyjąć aktu urodzenia TŻ, bo miał go w domu i nie był w idalnym stanie )

Próbna fryzura, i spiłowanie paznokci pod koniec kwietnia.
Umówiłam się na godz 9.00 w dniu ślubu na fryzure i makijaz. Cały look, z próbną wyniesie mnie 150-200zł (200zł chyba z próbną, makijaż, fryzura próbna, fryzura ślubna + paznokcie - hybryda bądź manicure japoński)

Ogólnie dzień - zabiegany.

no,ale dotarło do mnie - TO JUŻ!

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora