2007-03-28, 12:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: ****czas Na Moja Metamorfoze ****/pomozcie Prosze!!
Cytat:
Napisane przez iwa_iwa_iwa
Witam
Bardzo Wam dziekuje za wszelkie rady i za mile slowo.
Mam jeszcze kilka pytan dodatkowych. Kiedys zrobilam sobie grzywke,ale nie wygladalo to ladnie,( mam puszyste wlosy,prostownica nie wchodzi w gre). Czy grzywka to jest dobry pomysl??. Czy mozecie wkleic przykladowe grzywki odpowiadajace dla mnie,( moze komputerowo). Bylabym bardzo wdzieczna...
Jesli chodzi o ksztalt bri,to zgadzam sie wpelni...z tym ze problem jest taki,ze jak ide za kazdym razem do innej kosemtyckzi,to jedna pani krytykuje poprzednia i kazda 'robi' to po swojemu...
Jesli chodzi o twarz to nie mam problemu z bylszczeniem,( mzoe zdjecia tak wyszly),ale nigdy nie uzywalam pudru matujacego. Uzywam roswietlaczy. Brazer i roz to dla mnie nowosc-sprobuje.
Jesli chodzi o oczka,to 'lubuje sie' w brazach,bezu+ perlowe.
Pozdrawiam.
|
co do grzywki to rzeczywiście może nie być łatwo znaleźć cos odpowiedniego jeśli twoje włosy wymagają prostowania, ale radziłabym spróbować chociaż tak czesać włosy żeby troche zasłaniały czoło z obydwu stron, radziłabym również chociaż troszeczkę je wycieniować i oczywiście dodać blasku jakimś jaśniejszym kolorkiem balejażu 
co do brwi to nie potrzebna ci kosmetyczka (kształt jest ok) wystarczy tylko, że metodą "ołówkową" nadasz im odpowiednią długość i pozwolisz im nabrać "grubości" wyrywając o kilka włosków mniej na całej długości przy zachowaniu dotychczasowej linii brwii
twoje ulubione kolory cieni są jak najbardziej ok tylko radziłabym zawsze używać ich perłowych odpowiedników (matowe w moim przekonaniu wogóle do ciebie nie pasują)
|
|
|