|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Miałam odezwać się w niedzielę, no ale niestety nie udało się.. gdy wróciłam do Wawy w domu czekała mnie niespodzianka... cały pokój w płatkach róż i świecach, no po prostu aż się popłakałam z tego wszystkiego hah co tu tęsknota może zrobić z facetem.. no i wiecie jak się skończyło ... i to nie raz a 3..
Dziewczyny jest też inny fakt, który mnie mega cieszy otóż pierwszy raz w życiu po świętach nic nie przytyłam,mimo że jadłam wszystko tyle ,że dużo mniej bo nawet mój żołądek mi na to nie pozwalał bo zaraz bolał jak przesadziłam... no po prostu nie wierzyłam jak stanęłam na wagę.. Po poprzednich świętach w ciągu 2 tyg. przytyłam 9 kg, no ale tez nie bezpodstawnie bo przed świętami odchudzałam się niezdrowo prawie nic nie jadłam... także zdrowe odżywianie działa cuda..
Podsumowując nic nie schudłam nic nie przytyłam.. w sumie to dopiero wczoraj ruszyłam tak z prawidłową dietą, a i moje postanowienie to takie ,że będę się ważyć raz na tydzień, bo od tego codziennego to już jakiejś depresji zaczęłam dostawać..
Ogólne u mnie ta odżywka sprawdziła się idealnie, a uwież po pracy w kfc moje paznokcie błagały o pomoc ,od tej całej chemii, temperatury rozdwajały się ,łamały i mimo iż pół roku minęło od kiedy przestałam tam pracować moje paznokcie się nie zregenerowały .Dopóki nie trafiłam na tę odżywkę moje paznokcie są mocne nie łamią się.. zdjęcie po 6 tygodniach stosowania wstawię wieczorkiem to sama ocenisz Wiem ,że jej skład jest dość kontrowersyjny, no ale u mnie podziałał.. spróbuj na sobie jeżeli poczujesz jakieś pieczenie czy bd Cię bolała płytka paznokcia to po prostu odstawisz
IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy
|