Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 12:03   #2010
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mnie dalej ten brzuch boli i już nie wiem, czy się mam martwić. Tak centralnie na środku na dole, taki ból trochę podobny do miesiączkowego i ból pleców z tyłu na dole...
ja bym zadzwonila do gina bo bol podbrzusza plus bol krzyza nie jest dobrym polaczeniem.

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
W związku z tym że w sobotę urządzam panieński mojej przyjaciółce to dziś mam dzień ustalenia wszystkich konkursów itp. Także jak macie jakieś pomysły i chcecie się podzielić to proszę pisać a popołudniu odbieram paczkę z gadżetami wiadomego kształtu
kochana skad ty jestes, ze bedziesz jutro na bezpiecznym maluchu? ze szczecina?

co do panienskich zabaw, to mi dziewczyny zrobily zadania musialam zlozyc koszule z zawiazanymi z tylu rekoma, zacerowac skarpetki, zalozyc lalce pieluche tetrowa, odpowiedziec na pytania w jakims tam tescie, pozniej gralysmy w jakas gre z pytaniami intymnymi, a na koniec poszlysmy na balety

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Tak wszystko pieknie tylko nie wiem jak z TZ bedzie jak bylaby dziewczynka to moglaby byc Liwia bo lena teraz jest oklepane pprzynajmniej u mnie w miescie ale jak sie nie zgodzi bedzie Lena tez mi sie podoba a jak chlopak to Mikolaj EKHM trzeba bedzie przeprowadzic powazna rozmowe
ja wymyslilam dla dziewczynki liwia juz dawno, ale znaczenie imienia jest beznadziejne i kojarzy mi sie ze straszna suka ktora wszystkich trula i byla straszna intrygantka zreszta imie nie spotkalo sie z aprobata w mojej rodzinie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
witam sie po raz drugi, bo znow poszlam spac

bajka nie pamietam dokladnie snu ale Twoja uroda ze zdjecia bardzo utkwila mi w pamieci. aha i w snie bardzo sie lubilysmy

misia serio ?
hehe ja tam nie wiem o co wam chodzi z ta "uroda"

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Mi wpisała na recepcji adres zameldowania, a mówiłam jej, że mieszkam pod innym adresem, żeby wpisała faktyczny. Stwierdziła, że wpisuje się ten z dowodu. Głupia baba
ja w pierwszej ciazy mialam adres zameldowania wpisywany czyli 130 km od miejsca zamieszkania

aj bylam dzis na kontroli u diabetologa, myslalam ze bedzie z dupy strzelal przez to ze nie biore insuliny ktora mi zapisal, ale bylo spoko, pozwolil mi dalej dietowac bez wstrzykiwan. nie podoba mu sie tylko to ze chudne, a mnie to tam nie przeszkadza

trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze. ja dopiero za 2 tyg ide
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora