2013-04-09, 12:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez maarchewka
W ogóle wczoraj byłam na spotkaniu w społdzielni mieszkaniowej.. Głosuje sie tam za rożnymi uchwalami - czy ma byc remont czegoś, co robimy z tym czy z tamtym..
Ogolnie niezłe jaja byłam ja, 2 dziewczyny tak do 30 roku zycia, 3 osoby około 50 lat i pozostałe 70 osób w wieku 65+...
Zarząd chciał głosować za wstawieniem liczników na wodę z radiowym przesyłem wskaźników stanu wody.. No ale geriawity stwierdziły ze nie, bo:
- oni nie chcą mieć podsłuchu w domu
- bo urządzenie na pewno sie zepsuje i będzie im źle naliczać wodę i kto to będzie naprawiać i na czyj koszt??
babki tłumaczą ze licznik jest taki normalny a to urządzenie tylko przesyla informacje jaki jest wskaźnik na liczniku...
- bo to urządzenia na pewno będzie wysyłać jakie oni mają urządzenia w domu jak lodówka, pralka i oni nie chcą dzielić się takimi informacjami
- bo to żadne udogodnienie taki przesył radiowy, bo przecież można być w domu jak spisują liczniki (BTW wtedy latwiej podejrzeć jakie mają urządzenia w domu, no ale tak to im nie przeszkadza)
|

przypomnialas mi!!!
http://www.milanos.pl/vid-16921-Babc...w-sprawie.html
|
|
|