2013-04-09, 12:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez nuna2
Hump, Magiusia, Antoniette, Anoxxe my praktycznie ostatnie mamy być  to zostaniemy tu same?? 
|
Nie, nie nie Czytałam ostatnio, że przenosimy się dopiero jak ostatnia z listy urodzi ) Ja jestem ostatnia więc czekają wszyscy na mnie A tak serio, fajnie by było, żebyśmy poczekały na siebie 
Cytat:
Napisane przez xal
Ada32 co do ciuszków, bo też chciałaś zamawiać u tego sprzedawcy, spokojnie można zamawiać. Rozmiary może wieczorem porównam do innych firm.
Zamawiałam rozmiar 62 śpioszki, pajace, body kopertowe i komplety. Wszystko doszło, mięciutka bawełna, mam wrażenie grubsza troszkę (bardziej mięsista i miękka) niż ta ze smyka (mam śpiochy).
Oni chyba są producentem  bo mają metki wszyte "Margot" tak jak nazwa firmy i na paragonie.
|
Podasz linka? Ja mam tych ciuszków sporo, ale myślę dokupić jakieś łatwo zapinane żeby łatwo mi małą było ubrać.
A i dostałam linka http://www.familyservice.pl/Lifestyl...ieskie-Pudelko Może którejś się przyda
|
|
|