2013-04-09, 12:47
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
Napisane przez nuna2
whatIthink brawa dla Piotrusia 
co do wagi-jakby mnie mój gin opieprzył to bym spytała go, czy mam całkiem przestać jeść 
|
nuna, gin nie kazał mi przestać jeść, tylko ograniczyć sól, żeby woda się nie zatrzymywała w organizmie i ciśnienie spadło.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
Cieszę się, że wszystko ok!  
|
dziękuję.
Cytat:
Napisane przez nuna2
Dziewczyny, które robiły zakupy u gapa kids-co od niego zamawiałyście??
|
termometr kąpielowy, bella podpaski, podkłady do szpitala, majtki siatkowe, pieluchy 1 new born pampers, laktator ręczny, wkładki na cycki, nakładki sedesowe, paklanki, pieluchy tetrowe i sedesowe, gruszkę do nosa, niedrapki.
Cytat:
Napisane przez Magiusa
hehe, to chyba ja wykupiłam te podkłady  od razu hurtowo zamówiłam 6 paczek kilka dni temu
|
i ja! zamówiłam 4 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Mój brat zginął jak miał 2 latka, więc nie  Ale mój tata owszem, na kopalni pracował. Wczoraj minęło 20 lat od ich śmierci
|
przykro mi 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
W ogóle wczoraj byłam na spotkaniu w społdzielni mieszkaniowej.. Głosuje sie tam za rożnymi uchwalami - czy ma byc remont czegoś, co robimy z tym czy z tamtym..
Ogolnie niezłe jaja byłam ja, 2 dziewczyny tak do 30 roku zycia, 3 osoby około 50 lat i pozostałe 70 osób w wieku 65+...
Zarząd chciał głosować za wstawieniem liczników na wodę z radiowym przesyłem wskaźników stanu wody.. No ale geriawity stwierdziły ze nie, bo:
- oni nie chcą mieć podsłuchu w domu
- bo urządzenie na pewno sie zepsuje i będzie im źle naliczać wodę i kto to będzie naprawiać i na czyj koszt??
babki tłumaczą ze licznik jest taki normalny a to urządzenie tylko przesyla informacje jaki jest wskaźnik na liczniku...
- bo to urządzenia na pewno będzie wysyłać jakie oni mają urządzenia w domu jak lodówka, pralka i oni nie chcą dzielić się takimi informacjami
- bo to żadne udogodnienie taki przesył radiowy, bo przecież można być w domu jak spisują liczniki (BTW wtedy latwiej podejrzeć jakie mają urządzenia w domu, no ale tak to im nie przeszkadza)
|
o matko, a ja mam spotkanie wspólnoty pojutrze, gdzie mamy ustalać regulamin... już widzę te kłótnie...
Cytat:
Napisane przez vil84
Przemus urodzil sie o 10.38. 10 pkt, wazy 2840 i ma 51 cm
Znieczulenie jeszcze trzyma. Obszerniejsza relacja kiedy indziej, buziaki 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
GRATULACJE!!! nasz pierwszy maluszek 
Poszłam do sklepu, wróciłam a tu 7 stron! i już wiem czemu...
|
|