Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spróbuję zinterpretować sny.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 13:53   #169
gryzelda
Zadomowienie

Dot.: Spróbuję zinterpretować sny.

Ja także poproszę o interperetacje :
Jestem w domu jest noc (ok 23) i czuje ze ktos jest na ogrodku zagladam przez okno nie ukrywajac sie wogole liczac ze jesli ktos tam jest i mnie zauwazy to poprostu ten ktos zacznie uciekac ale ku mojemu zaskoczeniu ta osoba wcale sie nie wystraszyla chcialam wiec cos do niej krzyczec zeby sobie poszla ale nie moglam wydobyc z siebie słów jak sie okazalo byla to strasza kobieta ok. 80 lat i widzac to ze próbuje ja przegonic zaczela niszczyc rekami wyszystko co bylo w ogrodku, warzywa i napewno róze , ktorych tak naprawde tam nie ma . Zorientowalam sie ze ta kobieta moze przeciez wejsc do domu wiec zaczelam zbiegac szybko na dół do drzwi by je zamknac zaczelam przekrecac klucz ale niestety ta kobieta zdazyla juz wsadzic z tamtej strony klucz i ona otwierala dom a ja oczywiscie nie moglam wydobyc z siebie słow! w pewnym momencie odsunęlam sie i w dziurce od klucza zobaczylam oko tej kobiety ktora tez zaczela tam zagladac i ja ze strachu nie mogac wydobyc z siebie slowa wydalam dziwny dzwiek podobny do kota liczac ze ja wystraszy ale sie obudzilam... Prosze o interpretację.

Edytowane przez gryzelda
Czas edycji: 2013-04-12 o 11:07
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując