Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM2013 cz46
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 15:07   #3102
Calipso88
Zadomowienie

Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM201

Cytat:
Napisane przez Vespertine__Milo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Korzystając z zaproszenia cowie witam się z Wami. Jestem tutaj po raz pierwszy, w tym roku 3 sierpnia biorę ślub... i mam wrażenie że ilość spraw zamiast maleć wraz z ich załatwianiem rośnie...

Doradźcie mi proszę, bo zastanawiam się jakie kolczyki mam dobrać do sukni, myślałam o wiszących, jakiś bardziej odznających się, bo na szyję nic nie zakładam i welonu też nie będzie:

http://lovemydress.pl/suknie-slubne-...iegu/img_6952/

pozdrawiam wszystkie tegoroczne PMki!
za 3 sierpnia!!

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez eszanka Pokaż wiadomość
Im dłużej Was czytam tym bardziej sama siebie załamuję...
Obawiam się, że mam już zaawansowaną depresję przedślubną
Spokojnie. Wspieramy się - będzie dobrze. Stres jest wiadomo. Pewnie sama też już od końcówki lipca spać nie będę... jedynie na prochach...ale jakoś to PRZEJDZIEMY!! W KOŃCU MA TO BYĆ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ NASZEGO ŻYCIA!

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Ja podwiązki nie będę miała. Mama zmusiła mnie do włożenia podwiązki na studniówkę... głupota.

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora