Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 15:18   #2103
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Czyli to już pewne z tą pracą w Polsce? już wszystko załatwione? Będziesz nauczycielką angielskiego tak? w jakiej szkole?
A Twój TŻ to polak tak? Bo ja trochę z informacjami do tyłu jestem, wybacz Od września przyjedzie z Tobą do PL czy jak?

Ehh ja właśnie się cholera boję :/ wstydzę i z tego wszystkiego dostaję paraliżu jak mam coś powiedzieć..... przez to walę takie błędy że wolę już się wcale nie odzywać.... Wiem, że powinnam rozmawiać itd ale to cholera trudne :/ niemiecki znam już na tyle że mogłabym trochę rozmawiać ale kurde wstydzę się okropnie
To znaczy nie do końca. Na 100% dopiero w sierpniu się dowiem, ale raczej dostanę tą pracę. Tak, nauczycielką języka angielskiego w normalnej publicznej szkole. Szkoła podstawowa. Podobno będę uczyć w klasach 1-3.
Mój TŻ to polak, w moim wieku. Nie wiadomo czy ze mną przyjedzie. Ale wiadomo, że jak nie przyjedzie to raczej to się rozpadnie.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cindy i bardzo dobrze, że wszystko im wygarnęłaś niech nie podskakują
Monia super, że znalazłaś czas dla nas zaglądaj i pisz w każdej wolnej chwili
A ja siedzę w domu, za to Tż poszedł do pracy jako pomocnik elektryka i zarabia dość ładnie, do tego mamy jeszcze trochę odłożone więc do następnego wyjazdu nam starczy

Ja już mam za sobą 200 ścisków, 60 przysiadów ( nie wiem od ilu zacząć, żeby nie przesadzić i co ile zwiększać codziennie ) i 15 minut hula hop
Później jeszcze pokręcę z 30 minut
Dokładnie
Mój były był pomocnikiem elektryka dobrze, że chociaż Twój TŻ ma pracę

za ćwiczenia

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora