Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 15:56   #2103
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Dzieki Dziewczyny nie mam teraz jak dokladnie Was podczytac. Maz jest ze mna, zajmuje sie malym w sensie przewijania bo ja jeszcze musze lezec. Malutki sie wtula i czasem tylko pomarudzi, raz tylko plakal jak mial mokro mnie boli ale kroplowka troche pomogla, boje sie momentu wstania bo sie nie ruszam na razie. Ale moj prog bolu to zero
Ciamka cyca troche ale bardziej na zasadzie potrzeby ssania niz jest glodny. Na noc mi go zabiora zebym mogla sie przespac troche.
brzmi super nic sie nie boj, jutro juz pewnie bedziesz biegala po oddziale :P nie mysl o bolu, tylko sciskaj Przemcia od wszystkich ciotek

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
ja kupiłam na razie tylko z siateczki jednorazowe.. może jeszcze dokupię
myslalam, ze siateczkowe to wielorazowe, a jednorazowe to takie cos jak podklady (z takiej szpitalnej flizeliny czy co to jest )
diabli jest offline Zgłoś do moderatora