2013-04-09, 16:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez vil84
Dzieki Dziewczyny  nie mam teraz jak dokladnie Was podczytac. Maz jest ze mna, zajmuje sie malym w sensie przewijania bo ja jeszcze musze lezec. Malutki sie wtula i czasem tylko pomarudzi, raz tylko plakal jak mial mokro  mnie boli ale kroplowka troche pomogla, boje sie momentu wstania bo sie nie ruszam na razie. Ale moj prog bolu to zero
Ciamka cyca troche ale bardziej na zasadzie potrzeby ssania niz jest glodny. Na noc mi go zabiora zebym mogla sie przespac troche.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ale fajnie, że masz go już przy sobie. Moim zdaniem to fajna opcja ze położne zabirają dziecko na noc jak chcesz. U mnie w szpitalu też podobno tak jest. W sumie teściowa mnie uświadomiła, że te noce w szpitalu to ostatnie kiedy mogę się troche zregenerować, ale nie wiem czy będę chciała oddać małą.
Cytat:
Napisane przez diabli
to moze podeslij mi swoja liste i z nia ta pojde, bo mam niedaleko 
|
hehe
jakby już była skończona. Cały czas coś dochodzi. Własnie doszłam do wniosku, że kupię chyba też 2szt tych wielorazowych.
Fajnie, że blisko jak pojedziemy do nich to od razu do Ciebie po ten leżaczek może trafimy 
Cytat:
Napisane przez niunka045
To tak jak moja teściówka nie przejmuj się bo nie ma o co  Ja jednym uchem wwpuszczam drugim wypuszczam
|
Kurde ale ile można. Nic jej nie nauczyło, że kazała mi leżec. Jakby tak odpukać kazała do szpitala tak jak moja szwagierka, która leżała 2 miesiace do samego porodu. Nosz kurde kto by mi to załatwił.
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
U nas jest opcja i kosztuje 19 zł z wyżywieniem i 15 bez - czyli mniej niż myślałam.
Ale pokoju noworodków nie ma, więc po CC chyba nie ma innej opcji niż ta by ktoś z Tobą został, ale położne podobno bardzo pomocne i przychodzą 
No i jest 18 sal pojedynczych i nie ma opcji by Cię odesłali, najwyżej którąś mamuśkę wypisują wcześniej.
|
Moim zdaniem super, ale mój będzie chciał świętować a nie zostawać w szpitalu.
Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2013-04-09 o 16:18
|
|
|