2013-04-09, 18:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
[QUOTE=megi-megi;40218136Ja Was czytam, ale przyznam, że ledwo wyrabiam. Igorowi odbiło. Źle znosi dzielenie się mamą. Zaczął gryźć dzieci w przedszkolu, w domu jest nieposłuszny, dużo płacze i krzyczy. Staram się maksymalnie dużo czasu mu poświęcić, ale wieczorami Kalinkę czasem boli brzuszek i tylko mama jej pomaga. Bardzo trudno mi to pogodzić. Kładę się spać obolała od tych wygibasów, biegania i całości.
[/QUOTE]
ojejku , a Igor rwie się do pomocy ? może wszytko razem byście robili ,a może pomoze jakbyś mówiła ze to tez jego dzidziuś - ze ona go kocha ,tęskni i takie tam ,ze jak tylko urośnie to z nim będzie warjować..... może zrozumie ze mała nie jest zagrozeniem a wręcz przeciwnie .....
Cytat:
Napisane przez Tajgusia
Ja także po wizycie. Mały wg USG ma 4050, rozwarcia zero i skurczu ani jednego na KTG, szyjka szczelnie zamknięta. Mam czekać do środy i zgłosić się po skierowanie. Jeżeli nie urodzę do 7 dni po terminie to pewnie zdecyduję się na CC. Póki co mały fika, wód płodowych dużo a łożysko narazie się nie zestarzało. Jak mi ginek opowiadał o wywoływaniu porodu i ewentualnych kleszczach to mi się SN odechciało. Tak, że czekam....a do porodu 3 dni zostało.
|
za wagę ! i za rozkręcenie
Cytat:
Napisane przez jolanT
aa no i moje diy
ogólnie efekt ma być taki że sobie motylki wlatują przez okno 
|
urocze
Cytat:
Napisane przez Agateczka*
Wy tak piszecie jak te wasze szkraby przybierają, a ja smutam bo byliśmy dziś na kontroli i Mały w tydzień tylko 100g przybrał 
Ja nie wiem czemu, przecież go nie głodzę 
i mam go dokarmiać odciągniętym pokarmem i za tydzień kontrola...
Tak mi smutno, wybaczcie nie mam weny na pisanie  
|
, ,
nie porównuj . za przybieranie
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------
Cytat:
Napisane przez Moderna
Po wizycie.. i cisza..
skurczy brak..
maluszek wazy juz 3480g, mierzy ok. 53 cm, obwod glowki 33cm..
lozysko jest ok, ale wod plodowych nieduzo..
nastepna wizyte mam w dniu terminu 17 kwietnia (jezeli nie urodze) i bedziemy sprawdzac ilosc wod plodowych - jak bedzie ich mniej to ide od razu do szpitala na wywolywanie.. jak beda ok.. to bedziemy sprawdzac co 2 dni, po 7 dniach szpital..
mam nadzieje, ze jednak synek przyjdzie w terminie na swiat 
|

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
chciałam tylko napisac, ze Klementyna, Pani22ka  nasze chłopy mają urodziny  już minął miesiąc  wszystkiego najlepszego dla Kacperka i Michałka
(miesiąc temu już nas przewozili z porodówki na salę)
|
podsumowanie : Roszek jest identiko jak Jakub i Nina :
kazda noc przespana (nie liczac szpitala) od 22,23 do 8 ,9,10 rano karmiąc przez sen i raz(czasem 2 wstając na zmiane pieluchy).w dzień ok 2-3 godz.snu i 1 godz.aktywności i tak na zmianę czasem nieśpi do 2 godzin ale to co drugi dzień ..... bez problemów z jedzeniem , z kupami z czym kolwiek ...
.... boshe przemyka mi przez myśl ,że fajnie by było mieć kiedyś 4 dziecko . Walnijcie mnie czymś i to ostro !!!
|