Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 18:04   #3463
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki cz. II

Cytat:
Napisane przez madziocha Pokaż wiadomość
No to witamy
Kolejna osoba z 7go z 16:00
Sporo macie pozałatwiane. Gdzie macie ślub i wesele? Jaka sukienka?
Ja byłam w sobotę u kuzynki na weselu. Od razu porozdawaliśmy kilka zaproszeń i od razu tez już mamy potwierdzenia. Także jest fajnie
Hej Jesteśmy z Zachodniopomorskiego, nie będę pisać miejscowości z wiadomych powodów wesele będzie na zwykłej stołówce ale jak się ją przystroi to nie jest źle A suknia to Agnes http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...,item,617.html
Cytat:
Napisane przez vonka7 Pokaż wiadomość
Witaj

Kłania się PMka także z 7 września - 16.00
Sporo macie juz pozałatwiane. My kupiliśmy alkohol w tygodniu, a w następna sobotę jedziemy na nauki O ile TŻowi znowu jakiejś służby nie dadzą :/
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić, że zrobiłam już prawie wszystkie podziękowania Wrócę z pracy to postaram się fotkę wstawić
madziocha u nas to jakieś baby boom - co druga kuzynka TŻa w ciąży więc do końca nie będziemy wiedzieli kto przyjdzie
Sporo mamy? Myślałam, że to mało w porównaniu do niektórych tutaj z tego co czytałam

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez vonka7 Pokaż wiadomość
Faktycznie coś w tej zimie musi być My znaleźliśmy nauki jednodniowe - są zawszę w drugą sobotę miesiąca od 10 do 14 w mieście oddalonym o 20 km od mojego rodzinnego

A oto nasze podziękowania dla gości Co myślicie?
Bardzo fajne to są świeczki?dobrze widzę?
dastin jest offline Zgłoś do moderatora