2013-04-09, 20:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez ag9
Wow dzoker myślałam dzisiaj o Tobie, bo pamiętam że pisałaś o testowaniu 9-tego. Dawaj zdjęcie testu!
Gegee - fajnie że wypoczęliście. Powiem Ci że ja też jestem zmęczona już tym, a to dopiero 3 cykle. Czuję że ten też jest nieudany (dzisiaj 31dc) bo robię nadal co drugi dzień testy owulacyjne i negatywne (a jakby była ciąża to chyba pozytywny powinien być)...
Jutro idę do gina. Znalazłam taką, do której nie trzeba sie zapisywać na określony termin, tylko przyjmuje od konkretnej godziny dwa razy w tygodniu i kto przyjdzie to czeka na wizytę i tyle. Z jednej strony uciążliwe bo siedzieć np. 2h, ale z drugiej strony nie czekam 3 tygodnie na wizytę. Postanowiłam że pójdę jutro, bo czuję że i tak cykl stracony, a jakby mi dała może skierowanie na badanie hormonów to liczy się chyba jakoś od początku cyklu.
Pradip - chcielibyśmy skorzystać z tego wyjazdu, ale to nie takie proste z uwagi na problemy z mamą... Zobaczymy.
|
huu dziewczyny, zmeczone 3 cyklem? My się właśnie męczymy i liczymy 7 raz
|
|