Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostre cięcie
Wątek: Ostre cięcie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-09, 21:20   #25
megamag
BAN stały

Dot.: Ostre cięcie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Ten Pan Andrzej, to kiedyś pracował w jednym z krakowskich klubów fryzjerskich (albo ma sobowtóra) i tam parę lat temu ceny za ścięcie włosów wahały się od 100 do 300 zł w zależności od długości włosów. Jak dochodziła koloryzacja, to cena wzrastała.
I mogę powiedzieć, że dziewczyny tam wracały i płaciły tyle bo po doborze fryzury i ścięciu do następnej wizyty nic nie musiały robić z włosami.
Ogólnie podobał mi się ten odcinek. A najbardziej to jak pokazali jak czasem w salonach nie dba się o porządek. To co wyciągnął z maszynki, to mnie całkowicie przeraziło...
Myślę, że oni będą wybierać z każdego salonu osobę, która najlepiej sobie radzi i jej będą powierzać czesanie gwiazdy. W tak krótkim czasie ciężko kogokolwiek nauczyć czegoś nowego.
W sensie Wierzbicki? Pewnie to był on, chociaż ja jeszcze nigdy nie byłam u aż tak znanych fryzjerów. Chociaż czasem mnie korci, żeby tak raz pójść i powiedzieć fryzjerowi, żeby robił co chciał. Swoją drogą te fryzjerki w programie fajnie ostrzygł.

No maszynka była obleśna, sorry ale ja tam swoją maszynkę, którą golę nogi czyszczę za każdym razem, chociaż używam jej tylko ja.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując