Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-10, 09:20   #979
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
Ja to Was podziwiam, jak Wy macie czas pisac...
I jak macie sile siedziec chociaz do 22, ja to jak tylko mala zasnie to ide spac, nawet o 20.30...Wcxoraj tak mnie nogi bolaly od 17, ze szok, wszystko od pasa w dol, moze okres sie zbliza...blehhhh
Dobrze ze Tz byl.w.domu. Dzis jestem sama do 19.30 oby nie wrocily bole...

Ja to nie moge, mnoe tak strasznie zmeczenie dopada raz na jakis czas xe szok, jeszcze jak mals jest mocno marudna to juz w ogole, gdy nawet na raczkach zle...ale juz w piatek jade z nia na dzialke, na mazury na dwa tygodnie, pooddycha swiezym powietrzem, oby sapka przeszla...
A ja ogladam sobie pierwszy sezon Desperatek, zawsze mnie rozsmiesza, xmagania Lynette z 4 dzieci
Mnie też raz na jakiś czas mega zmęczenie łapie

Cytat:
Napisane przez moniniteczka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamy!! gratuluje maleństw i życzę dużo radości każdego dnia

mam pytanie - moja koleżanka urodziła córeczkę w lutym. Chciałabym je teraz odwiedzić i szukam prezentu.... i w związku z tym mam mały problem.... powiedzcie mi proszę jakie kocyki kupowałyście na lato????:pr osi:
Bawełniany pewnie, jeszcze nie mam, ale te są śliczne:
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-b...136432311.html

http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-b...136386609.html

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Kobity, tak mi się przypomniało:
1. Jak często psikacie do noska wodą morską? Codziennie? Raz na kilka dni? Kiedy widzicie że jakieś babole są w nosku?
2. Do kiedy zamierzacie nakładać osłonkę do gondoli? Wczoraj jak byłam na spacerze to widziałam jedną dzidzię bez osłonki tylko przykrytą kocykiem. Tą osłonkę się odczepia jak jest bardzo ciepło? jak nie ma wiatru?
Psikam po kąpieli, nie kąpię codziennie. Jak koza w nosie to palcem wyciągam

Osłonkę - już jak było ciepło w marcu to nie nakładałam. Przy aurze jak teraz to od 10 stopni nie nakładam, mam ciepły kocyk.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora