2013-04-10, 13:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Witam Was w ten cudowny dzień! Co prawda u nas piździ ale kto by sie przejmował takimi głupotami 
mała czarna nie za dobrze ci? Ja to bym chciala takie nauki, gdzie tż'oowi by wytłumaczyli jak działa mózg kobiecy i że nigdy nie będę myślała w ten sam sposób jak on - do tego, że fochy, płacz, PMS itp są normalnym zjawiskiem.
Dziewczyny z Warszawy - możecie polecić jakieś fajne nauki? Jak cos wiecie, to proszę dajcie mi znać najlepiej na priv. Dzisiaj wracam do wawy i mogę nie być w stanie nadrobić wszystkiego 
Cytat:
Napisane przez wenedka
Ja ubolewam, że nie bardzo można mieć fortepian na mszy, bo wymarzyłam sobie mój ukochany utwór skrzypcowy, który brzmi dobrze jedynie przy akompaniamencie fortepianu, ale cóż.
|
Popytaj, pogadaj a nóż widelec się uda Nie chwaliłaś się, że jesteś taka utalentowana Mi właśnie marzy się harfa + skrzypce, chociaż bardziej zakochana jestem w harfie 
Cytat:
Napisane przez Piankka
ZONA DESIGN albo PLANETA DESIGN 
|
nie wiem jak to odkopałaś ale dzięki Chociaż wątpię bym mogła kupić sobie jedno krzesło, za ponad tysiąc złotych 
Cytat:
Napisane przez misiadelko
Właśnie używam tego samego, na allegro kupuję  Ale też chyba nie odważyłabym się do sukni, choć nigdy nic mi nie pobrudziły (ale ja też nie noszę białych spódniczek  )
|
dzięki za uświadomienie Czyli to jest coś takiego jak fluid w sprayu?
Cytat:
Napisane przez velika
Ja jadę odpoczywać za 3 tygodnie  5 dni bez neta, tv, tylko alkohol, chleb z pasztetem i dobre towarzystwo 
|
Pomidorowym? 
say-hello no niestety, tak już się przyjeło, że lekarze robią ci łaskę w ogóle cię przyjmując. W sklepach zwyczje z PRL'u już jako tako zniknęły, z urzędami już jest lepiej, jednak lekarze mają nadal ten sam tok rozumowania. Ludzie powinni pisać skargi do dyrektora placówki, za każde takie przewinienie to może cos by si ruszyło.
Klubensikowa trzymam kciuki
Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-10 o 13:04
|
|
|