2007-03-28, 17:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Modne torebki
Cytat:
Napisane przez anies5
Mnie podoba się taka, też z Solara. Podobno jest w kolorze szarym, nie widziałam jej na żywo. Na Allegro idą za około 150 zł.
|
Anies- nie mam tej torebki z solara ale mam inną tyle że z takim samym zapięciem i powiem Ci że strrrasznie mnie irytuje. Jak chcę coś z niej wyjąć wszystko leci mi na podłogę bo się cała "giba" . Cała ta góra się otwiera i jest to niewygodne Przynajmniej w moim wydaniu.I ta klapka wiecznie opada irytuje mnie ta torba więc jej nie noszę .
Cytat:
Napisane przez unusual
dziewczyny prosze was o rade w sprawie torby, a jesli lokuje sie w zlym watku to przepraszam...
lakierowane dodatki sa teraz w modzie,a znalazlam w szafie mamy taka o to torbe, nie jestem do konca przekonana czy ona nadaje sie do noszenia choc mam juz pewne pomysly (np do czarnego plaszcza dwurzedowego)
na fotkach widac ja srednio ale mniej wiecej wiadomo o co chodzi, ona jest raczej srednia,dosc plaska, czarna lakierowana bez zadnych ozdob na dluzszych uszach
help ! 
|
Nie będę obiektywna- ponieważ nie cierpię tych świecących dodatków... jak dla mnie torebka- buuu niech wraca na dno szafy .
|
|