Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Modne torebki
Wątek: Modne torebki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-28, 17:49   #2249
jaszmurka
Zakorzenienie

Dot.: Modne torebki

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Mnie podoba się taka, też z Solara. Podobno jest w kolorze szarym, nie widziałam jej na żywo. Na Allegro idą za około 150 zł.
Anies- nie mam tej torebki z solara ale mam inną tyle że z takim samym zapięciem i powiem Ci że strrrasznie mnie irytuje. Jak chcę coś z niej wyjąć wszystko leci mi na podłogę bo się cała "giba" . Cała ta góra się otwiera i jest to niewygodne Przynajmniej w moim wydaniu.I ta klapka wiecznie opada irytuje mnie ta torba więc jej nie noszę .

Cytat:
Napisane przez unusual Pokaż wiadomość
dziewczyny prosze was o rade w sprawie torby, a jesli lokuje sie w zlym watku to przepraszam...

lakierowane dodatki sa teraz w modzie,a znalazlam w szafie mamy taka o to torbe, nie jestem do konca przekonana czy ona nadaje sie do noszenia choc mam juz pewne pomysly (np do czarnego plaszcza dwurzedowego)

na fotkach widac ja srednio ale mniej wiecej wiadomo o co chodzi, ona jest raczej srednia,dosc plaska, czarna lakierowana bez zadnych ozdob na dluzszych uszach

help !
Nie będę obiektywna- ponieważ nie cierpię tych świecących dodatków... jak dla mnie torebka- buuu niech wraca na dno szafy .

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora