Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile wydają polskie studentki? - proszę o pomoc!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 17:55   #8
TakaSobieDziewuszka
Raczkowanie

Dot.: Ile wydają polskie studentki? - proszę o pomoc!

Cytat:
Napisane przez Linn4 Pokaż wiadomość
Chciałabym zadać Wam, dziewczyny, kilka pytań na temat Waszych wydatków na studiach. Chcę napisać artykuł na ten temat i potrzebuję trochę danych w tej kwestii. Czy mogę Was prosić o odpowiedź na kilka pytań?

1. Jak się nazywasz? (nie musicie odpowiadać, cytując chciałabym użyć 2. imion i nazwisk, ale obejdzie się bez tego
3. Na jakim kierunku i na jakiej uczelni studiujesz?
4. Czy studiujesz w swoim rodzinnym mieście? (mieszkasz z rodzicami czy na stancji/w akademiku?)
5. Ile pieniędzy wydajesz tygodniowo (nie wliczając ewentualnej opłaty za zakwaterowanie)?
6. Ile z tej kwoty poświęcasz na tzw. "życie studenckie"? (bary, kluby, wyjścia...)
7. Czy sama zarabiasz na siebie?
8. Za jaką minimalną kwotę byłabyś w stanie przeżyć przez tydzień (nie wliczając ewentualnej opłaty za zakwaterowanie)?

Bardzo Was proszę o pomoc
1. Kasia Kowalska
3. Jagieloński, prawo
4. Nie mieszkam w rodzinnym mieście, wynajmuje apartament
5. Ok 10 tys zł
6. Ok 8 tys zł
7. Tak, pracuje jako kelnerka
8. Minimalnie na tydzień potrzebuje ok 2 tys zł wiadomo do pracy bez szpilek od Parady ani rusz. Kelnerka musi wyglądać no i wiadomo, ciągle w tych samych chodzić nie będę.

Wierzysz mi ? Zamiast pisać artykuł na podstawie forum to może tak spacerek na pobliska uczelnie i pogadać z studentami. Poza tym skoro chcesz naszych danych osobowych to miło by było gdybyś zaczęła w ten deseń:
"Nazywam się XXX, chciałabym napisać artykuł do lokalnej prasy takie a takiego miasta/ krajowej prasy/ portalu internetowego. Artykuł będzie o tym i o tym..."

Nie chce Cię urazić ale jak mam podawać komuś moje osobiste sprawy to fajnie by było gdyby ta osoba chociaż się przedstawiła.

Ps. Zjadłaś 2 pkt w swoich pytaniach
TakaSobieDziewuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując