Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przytyłam po ciąży, wspólne odchudzanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-10, 18:03   #44
kokokox2
Raczkowanie

Dot.: prztyłam po ciąży, wspólne odchudzanie

Cytat:
Napisane przez crazy_mamusia90 Pokaż wiadomość
Witam,
długo mnie tu nie było - internet mi odłączyli widzę że Nas przybywa. Ja z 78kg przez 1,5miesiąca schudlam 5kg jem zdrowo, więcej się ruszam (długie spacery z synkiem, twistter, czasem skakanka) tak nic pozatym, przy malutkim dziecku cięzko czymkolwiek się na dłuzej zająć...ja wyrobiłam sobie nawyk jedzenia co 3-4godziny przyznam ze jestem z siebie dumna wkońcu wiem ze moge schudnac z 78kg mam 73kg dążę do 65 tyle wazyłam przed ciąża

Miłego dnia

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

moje menu dzisiejsze :
8.00 - 3 kawałki pieczywa chrupkiego z sezamem , z cieniutka szynką z kurczaka. 3 łyżki płatków kukurydzianych z mlekim 0,5%. Czerwona herbata.

11.00 - jogurt naturalny.

14.30 - sałatka z pekinki, czarne oliwki, ser mozarella, czerwona papryka sos do sałatek z dodatkiem chilli.

17.00 - jabłko. Narazie tyle - jakos nie czuje głodu
witaj!
świetny spadek! gratki
ale... ja jem zdecydowanie więcej... hmmmm...
dziś: śniadanie - płatki owsiane z orzechami i rodzynkami (ale niewiele dodatków) +kefir 200ml
2śniadanie - jabłko + 2 marchewki surowe
obiad 13.30 - 130 g kurczaka, duża porcja surówki, dużo brokuła
szarlotka
podwieczorek 17.30 ryba w sosie pomidorowym (duża porcja) 5 łyżek kaszy gryczanej...
jeszcze ok. 20 zjem - pewnie jajo albo sok pomidorowy na ciepło
dużo więcej zjadłam tasiemiec?

Edytowane przez kokokox2
Czas edycji: 2013-04-10 o 18:04
kokokox2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując