2013-04-10, 19:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Mango - cz.II
Moje zamówienie dzisiaj doszło. Kliknięte w niedzielę, w poniedziałek wieczorem zapłacone, we wtorek rano wysłane.
Zdaje relację. Spódnica maxi z plisami, kolor brzoskwioniowy - wziełam rozmiar 38 i jest mi za luźna w pasie i za długa. Myślałam, że ją ponoszę z balerinami, ale ulicy zamiatać przecież nie będę. Z butami na obcasie jedynie mogłabym ja nosić. Rozmiar 38 ma w pasie 82 cm, długość 102 cm. Na stronie opis rozmiaru 38 podany w pasie 70 cm. Kolor ładny, żywszy niż na stronie. Taka soczysta brzoskwinia . Spódnica prześwituje, więc do pracy chyba nie bardzo się nadaje. Raczej ją zwrócę, ale tylko ze względu na rozmiar.
Koszulę w paski udało mi się dodać do koszyka w poniedziałek, jak się rozmiar 38 ponownie pojawił. W sumie góry noszę 36, ale koszule lubię trochę luźniejsze. Szeroka dołem (prosty krój, niezwężana) i raczej będę ją nosić w spodnie. Tył jest dłuższy od przodu. W sumie bardzo fajna jest Aczkolwiek dylemat pozostaje, czy 36 nie byłaby lepsza. Tak to jest przy zakupach przez internet.
Fotę spódnicy zrobię przy świetle dziennym, bo z lampą to nie to.
|
|
|