2013-04-10, 18:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
kochana nie martw sie, ciaza to ciagle zmiany.. jatez dzis puscilam pawika. i wczoraj.. a dlugo juz mi sie nie zdarzylo..
|
I tak uważam, że lepiej sobie tak konkretnie żygnąć za przeproszeniem, niż tak jak człowiek się męczył całymi godzinami, niedobrze było, zamuł do potęgi i nieraz marzyłam, żeby zwymiotować i poczułabym ulgę a tu nic...no ale skończę już ten niesmaczny temat
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------
Cytat:
Napisane przez 87czarna
teacherka teraz większośc imion jest popularnych, więc olej to prostym sikiem :P Mnie się podobała Maja i nie patrzałam na to,czy będzie ich w klasie 2 czy 10. Przecież z tego powodu nie będziemy dawać swoim pociechom imion, które nam się nie podobają... 
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------
Spłodziłam kilka stron pracy,a teraz uciekam do wanny
Musiałabym też pomalować w końcu paznokcie u nóg,bo straszą :P
|
Widzisz czarna, a mnie właśnie tylko to powstrzymuje przed nadaniem ewentualnej córce imienia Maja, mimo, że jest dla mnie super, bo jest właśnie tak popularne teraz... ale nie wiem, czy nie przymrużę na to oczu jak nie znajdę innego, a będzie ciężko...
|
|
|