Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-10, 20:15   #297
karmazynka99
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
AA tak wgl wstawiam zdjęcie mojej falki na grzywce. Kolory w miare oddane. Przy naturalnym świetle ale jest pochmurno. Bez flesza. Nie patrzeć na morde
ładne falki !

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Przepraszam straszenie paszczą bez tapety, ale no nie będę się specjalnie do zdjęć malować.
Proszę uruchomić wyobraźnię - róż jest jakieś pół tonu ciemniejszy, ale bardziej intensywny i nie ma tej jakiejś szarości. Lepszych zdjęć nie udało mi się zrobić. ;p
bardzo mi sie podobają!

Cytat:
Napisane przez Shylsay Pokaż wiadomość
Cześc wszystkim Pokażę tu wszystkim jak dzięki Wam dziewczyny odzyskałam normalne włosy. Zdjęcie pierwsze jest z 24 lutego tego roku, po jego wykonaniu postanowiłam bezzwłocznie iść do fryzjerki i ściąć to 20 cm (albo 15, nie wiem dokładnie). Źle się czułam w takich krótkich włosach, dlatego je prostowałam, przez co lekko mam już poniszczone końcówki. Do fryzjera pójdę za miesiąc przyciąć do 5 cm. Dzięki temu forum i blogowi Anwen odzyskałam już po części swoje włosy. Dziękuję! Stosuję nadal wcierkę z Jantaru, myję włosy metodą OMO, używam szamponu z BD, odżywki z Garnier awokado i karite oraz z Alterry z aloesem (mam w planach ją zastąpić czymś innym), serum A+E z waxa. Używałam olejku rycynowego i nafty kosm. na włosy.
Drugie zdjęcie jest z dzisiaj. Gdy wyprostuję włosy mam je mocno przesuszone. A gdy nie zrobię tego są w takim stanie jak teraz. To pozostałości po moim warkoczu, który był przez całą noc.
Włosy mam miękkie, końcówki o wiele zdrowsze niż wcześniej. Włosy mniej wypadają, no i w ogóle, co powiecie? Bo ja jestem z siebie dumna, że w 1,5 miesiąca tyle zmieniłam

Mam jeszcze więcej zdjęć (co kilka dni) jak ratowałam swoje zdjęcia, ale pokazuję Wam tutaj ten kontrast Moje włosy żyją

I nienawidzę swojej prostownicy za to, co mi zrobiła z włosami
zmiana na ogromny plus !

a ja siedze sobię z moją ukochana baleą i zaraz idę zmywac

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora