Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fitnesowe zmagania po 40 ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 06:49   #11
aussiewoman
Zakorzenienie

Dot.: Fitnesowe zmagania po 40 ;-)

Hi
Hehehe...dzięki dziewczyny Póki co nadal się trzymam. Wspomagacza nie zakupiłam i mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebny Nadal ćwiczę codziennie ! Hura! Choć łatwo nie jest. Wczoraj miałam jakiś spadek formy, ale się zmobilizowałam i killera Ewki oraz tiffoczki i mel b pośladki zaliczyłam Brak mi słońca. U nas drugi dzień szaro i buro, i jak tu żyć???? Oby słoneczko jak najszybcie i jak najwięcej nam wszystkim świeciło

Rzabba- masz rację, trochę dłużej niż 8 dni zajęło mi gromadzenie tłuszczyku... Ale pokonam go i już!
Dzisiaj 10 dzień ćwiczeń. W planach skaple II i jakaś mel i tiffoczki. No właśnie po tiffoczkach boczki mnie bolą Może do końca tygodnia je rozćwiczę i przestaną...oby.

Horo_2 ja też po cc mam teraz problem z brzucholem. Jakoś tej skóry tak dużo tam się pojawiło...ooops ;-) Wcześniej nie miałam tego problemu, ale po 40 świat się zmienia i skóra też. Możeby zaopatrzyć się w jakiś specjalny balsam ujedrniający? Stosujecie coś fajnego dziewczyny? Mój balsam ładnie nawilża i natłuszcza, ale to tylko tyle.
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując