2013-04-11, 06:50
|
|
Raczkowanie
|
Odp: Czy matki bardziej kochają synów???
Tak jest u Was. Co nie oznacza ze tak jest wszedzie z tymi synami .
Niektore matki moze i tak sie zachowuja ze wola ktores dziecko. Ja tego nie rozumiem.
Wydaje mi sie ze bede tak samo kochac swoje dzieci. Moja mama nas kochala tak samo. Raz stawala w klotniach za bratem, raz za mna i zawsze bylismy zli kiedy brala strone tej drugiej osoby jak to dzieci. Bywa.
Znowu u tz on byl ten zepchniety na bok.
Jako maluszek podobno byl rozpieszczany - zeby nie odczul za bardzo mlodszego brata.
Ale zrobil sie wiekszy, ten mlodszy mial troche problemow (niesmialosc, jakies omdlenia, podobno od niemowlecia mdlal, z latwoscia mial jakies wypadki, bo ciagle na cos wbiegal itd.) I tz zostal odrzucony na bok. Z braku zainteresowania w domu poszedl do klasy sportowej, jezdzil na wyjazdy a im i tak bylo za malo zeby chociaz pochwalic syna...
No roznie bywa. Po znajomych tez widze ze jednak nie zawsze rodzice sa uczciwi ale dobrze widze ze lepiej radza sobie ci ktorzy mieli normalny dom i uczciwych rodzicow a nie jakies chowanie pod kloszem czy wlasnie odpychanie na bok. Zagwarantujmy naszym dzieciom normalna, zdrowa relacje w domu 
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|