Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 07:47   #2679
kaasia_a
Rozeznanie

Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim Fankom YR wreszcie się coś pogoda ładna robi

ja po wczorajszym rajdzie po sklepach w celach zakupów komunijnych mam dość i dziś padam na twarz ale zawsze to miło poczytać jest o Waszych zamówieniach, gratisach tak sobie myślę, że może całkiem nowym klientom dodają nadprogramowe gratisy np ja robiłam 1 raz na Mamę to dostałam ten żel teraz JdM Migdał

a jeszcze mnie czeka zrealizowanie ulotki w stacjonarce ;p
Pogoda rzeczywiście piękna, a ja niestety jestem chora i nie wychodzę z domu ;( W każdym razie ważne, że już WIOOOOSNAAA
A co do gratisów dla nowych klientów to ja ostatnio robiłam zamówienie koleżance i nic nadprogramowego niestety nie było, także myślę, że to zależy od tego czy ma się szczęście czy też nie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że przyjmiecie do swojego grona duszę, która wczoraj pierwszy raz kupiła coś w YR. Oczywiście założyłam też kartę i dzisiaj idę po kolejną pierdołę i tusz . Już mi się podoba polityka gratisów tej firmy.
Witam w gronie maniaczek Yves Rocher I muszę ci powiedzieć, że jeśli spodobały ci się pierwsze zakupy to potem będzie już tylko gorzej, wiem to z autopsji
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora