2013-04-11, 09:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hej Laski 
Muszę Wam się pochwalić Od jakiegoś czasu tak jak wspominałam zmieniłam nieco dietę, bo lekarz mnie ochrzanił, że za dużo przytyłam Powiem Wam, że od tamtego czasu dziecko sporo podrosło, przytyło, przybyło mi cm w brzuchu, ale wszedzie indziej ubywa Na wadze też nic nie przybrałam i lekarz mnie pochwalił Ale się cieszę. Mam znowu ładne szczupłe nogi Może nie takie jak przed ciążą, ale niewiele grubsze Kurczę, żałuję, że od początku się tak nie żywiłam Chyba najwięcej dają mi te obiady na parze i zupa zawsze bez śmietany Polecam Wam parowar! Jedzenie nie wygląda może zachęcająco ale jest smaczne 
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
Malami a coś szczególnego robiłaś ostatnio z włosami, że tyle podrosły? Z tego co pamiętam narzekałaś, że rosną Ci bardzo wolno.
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Vinnga
Skoro tak mówicie to pewnie spróbuję, ale jakoś dopiero w czerwcu, bo jednak wolę sobie zrealizować kwiecień-maj ten plan, który założyłam
Czyli insanity zamiast biegania  To bieganie się przeciągnie do jesieni  A potrzebny jest tam jakiś sprzęt? 
|
A jaki to konkretnie plan realizujesz? Ćwiczysz jeszcze z hh? Jak efekty?
|