Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 11:47   #3510
Ninedin
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Kupiłam już szampon Garniera dla dzieciaków mam jeszcze J&J lawendowy no i czerwony L'Oreala - ale teraz już będę używać raz na jakiś czas.

Maskę mam Alterrę, a odżywkę avocado i karite Garniera i moje włosy ją też bardzo lubią, o ile nie naciapam zbyt dużo i porządnie wypłuczę
musiałam pozmieniać właściwie wszystkie odżywki, bo te, których używałam dotychczas przestały mi służyć.

A no i mam tego lekkiego L'Oreala różowego bez silikonów - odżywkę. Ale ona jest bardzo leciutka. Myślisz, że ten fructis zamiast L'Oreala będzie lepszy?

Kłaki zdecydowanie potrzebują nawilżenia, trochę się ostatnio puszą i są niesforne

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

u mnie też wcześniej nie przechodził, a najlepszy był w słoiczku no ale TŻ się zbuntował i nie chce mi nigdy kupić, powiedział, że za niego płacić nie będzie

Pudliszki nie ma konserwantów no i ja uwielbiam pikantne keczupory
To następny raz kupię Pudliszki Dotychczas kupowałam tylko przecier pomidorowy tej firmy
Raz ktoś kupił do domu Tortex- syf wywaliłam w połowie opakowania