2013-04-11, 11:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM201
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0
Właśnie sobie uświadomiłam że dziś mamy spotkanie w poradni
Dziewczyny jaką przyjąć strategie...boje się tego spotkania ;/ mam dwie opcje
1. przygotować lewy kalendarzyk, wciskać babie że wszystko rozumiem, wiem i umiem go robić byle podbiła nam pieczątki i papa
2. przyznać się że od 5 lat jestem na tabletkach anty i nastawić się na atak i pranie mózgu (ta babka była na naukach w kościele i wyraziła swoje zdanie na temat tabletek  )
3... jakieś propozycje ??? 
|
Zdecydowanie 1
Cytat:
Napisane przez Xiezniczka89
No wg mnie też ładnie jak drukowane wszystko. Normalnie podrukuje resztę, a te kilka pozmieniam- cóż zrobić...
Argument niby taki, że to nietakt, bo hurtowo drukowane. Że musi być osoba zapraszana wpisana ręcznie z szacunku i pokazania, że to ją się zaprasza, a nie wrzuca listę do worda bla bla...
Ale ta rodzina ze Szwecji to się tak obnosi swoim szlacheckim pochodzeniem (tam jeszcze się to jakoś liczy) i mówią, że pewne zasady obowiązują 
Mniejsza z tym, tylko gdybym wiedziała wcześniej, a tak to już wkładki nie oderwę,a nad każdym zaproszeniem trochę siedzę, bo niestety nie mam wielkich zdolności i mi schodzi, zanim zrobię ładne 
|
Bla bla bla... No ale nic, jak się mają obrazić, to trza wziąć długopis do ręki i maznąć ich nazwiska
  klask i:
|