Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta garściowa cel 50kg mniej :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 11:40   #11
paularap
Raczkowanie

Dot.: Dieta garściowa cel 50kg mniej :D

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Najdałaś się tym? Jak tak to gratuluję
Na śniadanie zamiast grahamki lepiej zjeść chleb pełnoziarnisty. Dżem taki sklepowy? Zawiera mnóstwo cukru, lepiej zrobić samemu bezuckrowy lub zastąpić go owocem.
Owoc to nie posiłek, więc dorzuć coś, jakieś orzechy na przykład.
Obiadu wolę nie komentować, bo tego obiadem nazwać nie można. Nie lepiej zjeść normalny: pierś z kurczaka/indyka/schab, do tego duża ilość warzyw i jakieś skrobie typu brązowy ryż, kasza, pełnoziarnisty makaron?
Płatki kukrydziane jakie, typu Cornflakes? Możesz zastąpić je płatkami owsianymi, które są zdrowsze, bardziej wartościowe.
Parówki zwykłe, z 25 g tłuszczu na 100 g? Znów - grahamkę lepiej zastąpić dobrym chlebem. Chyba, że wiesz dokładnie z czego została zrobiona ta bułka.
1,5 litra wody to nie tak dużo dużo, powiedziałabym, że to takie niskie optimum

Dieta garściowa nie ma sensu jeśli nie odżywia się człowiek zdrowo i z głową. Mam nadzieję, że warzyw się w te garści nie liczy?

Dziękuję Ci za dobre rady warzywa oczywiście liczą się w tej garści posiłek musi mieć łącznie 250g. Pewnie że się najadłam porcje są takie w sam raz. A Ty na jakiej diecie byłaś? podasz mi swoje przykładowe menu?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Najdałaś się tym? Jak tak to gratuluję
Na śniadanie zamiast grahamki lepiej zjeść chleb pełnoziarnisty. Dżem taki sklepowy? Zawiera mnóstwo cukru, lepiej zrobić samemu bezuckrowy lub zastąpić go owocem.
Owoc to nie posiłek, więc dorzuć coś, jakieś orzechy na przykład.
Obiadu wolę nie komentować, bo tego obiadem nazwać nie można. Nie lepiej zjeść normalny: pierś z kurczaka/indyka/schab, do tego duża ilość warzyw i jakieś skrobie typu brązowy ryż, kasza, pełnoziarnisty makaron?
Płatki kukrydziane jakie, typu Cornflakes? Możesz zastąpić je płatkami owsianymi, które są zdrowsze, bardziej wartościowe.
Parówki zwykłe, z 25 g tłuszczu na 100 g? Znów - grahamkę lepiej zastąpić dobrym chlebem. Chyba, że wiesz dokładnie z czego została zrobiona ta bułka.
1,5 litra wody to nie tak dużo dużo, powiedziałabym, że to takie niskie optimum

Dieta garściowa nie ma sensu jeśli nie odżywia się człowiek zdrowo i z głową. Mam nadzieję, że warzyw się w te garści nie liczy?

W jakim czasie schudłaś te 44kg??