Irenosława Pierwsza
|
Dot.: 30-latki walczą o młodość, czyli jak zachować świeżość ciała i umysłu.
Cytat:
Napisane przez konspiracja
To tak jak u mnie z zimnym prysznicem
Polecam lekturę naszej BU , zwłaszcza wcześniejszych części no i LU- to prawdziwa skarbnica wiedzy.
Nie porównasz, bo wydaje mi sie ze 30-40 lat to jeszcze za wcześnie na wyłażenie tych głębokich, prawdziwych zmarch. Filtrem raczej pracujesz na to by one były małe w póżniejszym wieku, czy też by się"ładnie zestarzeć". Z kolei u starszych pań też nie zobaczysz, bo kiedyś się w ogóle namiętnie opalano i raczej nikt o filtrach nie słyszał
Przeciwniczki i te, które nie znalazły swojego filtra mówią: "po co mam sie męczyć z filtrem teraz, żeby na starość dobrze wyglądać, jak mi to już będzie obojętne" Każdy ma wybór
A widzisz o masażu twarzy tez na pewno każda słyszała, ale dopiero teraz jak Cava napisała, ze jest róznica, jakos poczułam sie zmotywowana.
Ja wolę sobie spokojnie używac filtra, niż za parę lat żałować, że jednak mogłam się smarować...
Dziewczyny, a co z włosami?
Nosicie długie włosy? Czy uważacie, że po 30 - bezpieczniej się trzymać krótszych długości? Jakie Wasze zdanie?
|
no to ja wam powiem, ze filtry, masaże twarzy - może ja leniwa jestem... moja mama nie ma żadnych głębokich ani bardzo widocznych zmarchów, w wieku 55 lat i nieużywania prawie żadnych specyfików jej skóra wygląda dość dobrze (oczywiście wygląda na swój wiek ). Więc trzymam się rekami i nogami tych genów, no 
Na razie stawiam na nawilżanie, odżywianie i czasami kremy z kwasami... I domowa mikrodermabrazja!
Ostatnio, zakochałam się w kremie Avon Genics - cudeńko aż nie wierzę, że to Avon - posiada kwasy!
A co do włosów, oczywiście, piękne, długie orzechowe fale podobają mi się strasznie, tylko, że ja wyglądam o niebo lepiej w krótkich, właśnie tydzień temu ciachnęłam, bo już miałam do ramion, a teraz mam długość tak za ucho... Co trochę zapuszczę, to nieraz zepnę w koka, kucyk i wyglądam jak zosia-samosia
Czas edycji: 2013-04-11 o 12:30
|