2013-04-11, 13:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Trzymajcie mnie bo  . Byla u mnie matka i mowie jej, ze zamowilam sobie chuste do noszenia kluski. Wszystko super ok do momentu gdy powiedzialam : no to bede mogla czesciej do ciebie z nia wpadac jak bede miec chuste a ona co na to? No przestan jak jakas cyganka  Nie przesadzaj, wezmiesz nosidelko, w chuscie tylko po domu, glupio bedziesz wygladac itp. Co za ograniczona baba, mi ma byc wstyd chodzic w chuscie a jej nie jest wstyd w wieku 50 lat lazic ze swoim "chlopakiem" za reke? 
Do tego zaczela gadac ze w plaszczu jest mi zimniej niz w skorze. Chyba lepiej wiem w czym mi zimniej?!
ps. Czy tylko mnie wkur  wia nowy wyglad allegro?
Fewcia to nie jest Twoja wina!! Nawet jesli mala bedzie musiala nosic ten aparat to tylko dla jej dobra, najwazniejsze zeby jej pomoglo i byla zdrowa.
|
tekst o cygance mnie jak byłam mała to mama cyganką straszyła, mówiła, że jak nie zjem wątróbki to będę musiała cygankę w dupę pocałować, do dziś boję się cyganek 
Cytat:
Napisane przez meduzza
Ja też to studiuję
Jak Amelka będzie starsza to będziesz mogła ją wozić na kolanach na spacerach. Robi się tak?
Ale klocuś kochany
U mnie dokładnie tak samo: włosy w jedzeniu, na Małej, na podłodze
Oj baaardzo... I pod pazurami strasznie.
Z frontu wojny z grypą żołądkową: mi minęło, TŻtowi minęło, teraz teściową złapało.
Kupiłam wczoraj w lumpku piękną sukieniunię, będziemy w łikend sesje Malutkiej robić
Mogłybyście polecić coś do czyszczenia noska (aspirator, nie wodę) bo gruszeczką już szału dostaję, nic nie wyciąga...
|
teściową? Bardzo dobrze 
polecam Katarka
|
|
|