Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 16:07   #3072
metropolitan
Zadomowienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Idziemy do domku na obchodzie stwierdzili ze radze sobie super, maly zdrowy wiec jesli chcemy mozemy wyjsc juz dzis - pewnie ze chcemy

Justi wszystkiego najcudowniejszego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ale super! no i mega szybko!

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Ja dostałam całą reklamówkę dla dziewczynki, jak jeszcze nie wiadomo było, kogo tam mam i ostatnio przebrałam te wszystkiw cudne ciuszki i z takim zalem oddałam Ale zostawiłam jedną bluzę w rózowo - białe paseczki i jedne śpiochy różowe, no nie mogłam się oprzeć, bo są jak nowe, stwierdziłam, ze zdjęć małemu w tych różach nie będę robić, to nie będzie kiedyś mieć do mnie pretensji. Za to mój Tż mówi, ze mogę te śpiochy tylko na noc zakładać
ja mam masę ślicznych ciuszków po Blance i zamierzam je wszystkie po domu zakładać Kubusiowi

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Nigdy nie slyszalam o tym ze wywolywany porod bardziej boli. Mam nadzieje ze to jakas plotka i wcale tak nie bedzie. Tak na chlopski rozum to niby wlasnie powinno byc jak najbardziej wskazane w takim przypadku przenosic, prawda?
Trzymam kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie do końca plotka, ja miałam oksy i nie polecam. Skurcze że odlatywałam w kosmos a rozwarcia i tak zero. Nie dałabym już sobie wywołać no chyba, że by było faktycznie jakieś zagrożenie. Wtedy odeszły mi wody i chcieli pospieszyć uważam, że niepotrzebnie, bo może lada moment coś samo by się zaczęło dziać. A tak to podali mi w godzijhę od odejścia wód bez sensu

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Kuzynka mi mówiła, że po oxy boli bardziej ale szybciej się rodzi, więc suma bólu ta sama
właśnie widzisz zależy, bo ja po osky miałam akcję skurczową, a nie było postępu porodu i musiała być cc.

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki;
paciora - brak
hiv - ujemny
hbs - ujemny
krew - ok, hemoglobina 11.7 więc podskoczyła od ostatniego badania, hematokryt 35.2, anizocytoza eryt. cokolwiem to jest trochę powyżej normy - 14. 9 ( norma 11,5-14,0)
mocz - ok, brak białka

Myślałam, że ten nieprzyjemny "urok ciąży" mnie ominie ale jednak nie, dziś natknęłam się na żylaka odbytu przepisywali wam coś ginekolodzy na nie?
ja tez mam niestety i gin mi powiedział, że po porodzie mi coś na to da.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora