2005-05-29, 10:48
|
|
Raczkowanie
|
Slub z alkoholikiem!!!
Dziewczyny prosze Was o pomoc, juz nie wien co robic.
Jestesmy razem ponad 5 lat, niejedna burza za nami, ale od roku to jest dla mnie psychiczny koszmar!
On zawsze lubil sie napic piwka. Pracuje, studiuje i wiem ze bardzo mnie kocha. Z pieniedzmi nie jest u nas rozowo, ja staram sie oszczedzac jak moge nic sobie nie kupuję procz jakiegos kosmetyku jak potrzebuje, a on CODZIENNIE traci pieniadze na minimum 2-3 piwa, chyba ze starczy mu na wiecej, a to sie zdarza najczesciej.
Gdziekolwiek nie pojdziemy: do kina, na pizze, na impreze, do parku, do znajomych,....on zawsze wraca pijany, nie umie sie pohamowac! Na dodatek jak w weekendy idzie na uczelnie i ma okienko to od razu leci z kumplami na piwo i tak potem wraca na zajecia no i do mnie.
Mieszkamy z jego rodzicami wiec zawsze jego mama widzi jak on wyglada i potem ma do mnie zal ze nie trzymam nad nim reki
Ale on mnie nie slucha!!! Tyle razy go juz prosilam, blagalam, szantazowalam, ze odejde, a on dalej to ciagnie.
Obiecal mi wczoraj znow ze to sie skonczy, powiedzialam ze nie wierze. No bo nie wierze.
A mam dopiero 22 lata i czuje ze pakuje sie cos okropnego. Kocham go i chcialabym zeby to sie skonczylo, ale nie wiem jakich srodkow zastosowac!
Jego mama mowi ze to juz chyba alkoholizm...
Prosze pomozcie drogie wizazanki!!!
|
|
|