Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 18:56   #100
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mi cholernie

byc moze ktos sie wykruszy, bede sie dowiadywac, ale zbyt wiele podan było...
Dostał przedszkole bo w aplikacji wpisywałam 3 i oni juz automatycznie przesuwali...nie jest zle, bo w tym samym okregu nalezacego do szkoły katolickiej, na której bardzo mi zalezy by w przyszłym roku sie dostał, ale tak miejsce byłoby pewne...za rok stres bedzie ten sam,a nawet jeszcze wiekszyTo przedszkole nie jest obowiazkowe, szkoła juz tak...
W tym bedzie krócej niz w tamtym (mniej godz, bez obiadu) i w ogóle strasznie mi szkoda i nie spodziewałam sie ze tak sie to potoczy, nie liczyłam na to w ogóle...

Edit: własnie rozmawialam z kolega i Seby kolega Igor tez sie nie dostał i beda razem w jednym przedszkolu. To chociaz pozytyw tego wszystkiego
Przegladam jeszcze papiery ze od teraz jest druga tura aplikacji, ale za bardzo jeszcze nie orientuje sie w tym systemie szkolnictwa i musze sie dowiedziec

Smutno mi, bo jeszcze niedawno byłam w szkole na jasełkach i były tam dzieci z tego oddziału przedszkolnego i sobie marzyłam ze za rok Seba bedzie na tej scenie a ja bede z duma ogladac
no szkoda, ale pewnie w innym przedszkolu też będzie występował i na pewno tam też będziesz z niego dumna

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej kochane Witam się w nowej części.
Budowa ruszyła pełną parą i przez to niestety nie mam czasu nawet z Wami pogadać, a co dopiero nadrobić!
Dni mam tak intensywne, że od rana do wieczora non stop w biegu, na pełnych obrotach jestem, nawet korepetycje ostatnio wszystkim przekładam bo nie mam czasu
Jutro nam leją chudziak pod ławy fundamentowe. W ogóle już jak jest pod fundamenty wykopane to fajnie wygląda bo widać każde pomieszczenie

Całuję Was mocno, postaram się znaleźć czas żeby nadrobić bom ciekawa co u Was
ale fajnie, lecicie do przodu

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mala gratulacje!

Niech już mąż wraca!! Normalnie wszyscy jesteśmy wykończeni!
takie dziewczyny dzisiaj aktywne?

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

coś AAby się ostatnio mało odzywa

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora