Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podwójnie szczęśliwa siódemka, czyli czternasty wdech dopingu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 19:48   #306
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: Podwójnie szczęśliwa siódemka, czyli czternasty wdech dopingu

doczytalam tylko ostatnia strone - nie bijcie
Agatko- sliczna ta broszka
i jeszcze mam pytanie odnosnie tego kordka - czy on ma ladne kolory? tzn takie zywe czy takie bardziej matowe? bo ogolnie to sie zdecydowalam na minimalne zamowienie (bez niego chyba) wyszlo mi ze musialabym dokupic jakis cieniutki bialy akryl - np kocurek i jakis grubszy - typu kotek i wtedy mialabym juz na grubszy i cienszy kocyk akrylowy jakbym dokupila do tego z 2-3 motki kordonka bialego maja 8 to jeszcze na bawelniany tez mi starczy tylko nie wiem jak z kolorystyka... a jakbym chciala bawelniany grubszy, to bym musiala dokupowac almine, bo mam jej zdecydowanie wiecej

Dziewczyny od czapeczek, mam kolejne problemy wloczkowo-bawelniane... te bawelny typu almina i camilla to sa w ogole strasznie grubasne przy szydelkowej robocie, da sie z tego robic czapke na lato? bo ja to kupowalam glownie z tym zamiarem, ale chyba przerobie na cos na drutach (kocyk albo sukienka), bo ta grubosc mnie odstrasza - ale w sumie to nie wiem do konca jakby to wygladalo w wiekszej robotce a nie w koleczku na 3 rzedy
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora