Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 20:01   #2238
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

kolejne zmiany w avatarach widzę

Wróciłam do domu i padłam na łóżko i do 19 pospałam
Wczoraj tłuste nugetsiki a dziś dopadłam orzeszki nerkowca i resztkę chipsów okres jutro i nie wytrzymałam ....orzeszki od tygodnia po 3 sztuki do II śniadania podjadałam zdrowo, grzecznie a dziś normę miesięczną wchłonęłam a chipsy to 250g było i Tz wszystkich wczoraj nie zjadł to co Margotek dziś zrobił jak przycisnął pacman...resztki zjadłam jakby nie przyniósł ich wczoraj to bym dziś leniwie do sklepu nie wyszła przecież i na nerkowcach by się skończyło ale w sumie moja wina bo jakbym silna wole miała to by jajniki mną nie rządziły

Wczoraj 3x tifany a dziś 150 przysiadów i zaraz tifoczki zrobię
Wyżaliłam się a jutro ukoję hormonalne humorki na zakupach w big city

Cocktail bardzo ładne kompleciki może i ja się na nową bieliznę skusze

monia daj znać jak po siłowni z nową niemiecką koleżanką ćwiczenia siłowe i językowe = podwójne efekty a chipsy do piwnicy nie zeszły bo Tż je przyatakował a ja dziś wchłonęłam resztki

makaron 70kg żeś wymyśliła... ja mam mniej jak 60kg a wyglądam jakbym 2x makarony zjadła

pipson
meeedzik

dla wszystkich ćwiczących