Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 20:48   #3243
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

nadrobie za chwile, chcialam tylko zdac relacje z warsztatow mamo to ja.
najpierw enfamil i karmienie, nastepnie bank komorek macierzystych, i na koniec royal apple - soki.
w drugiej sali pielegnacja niemowlaka - Johnson, a pozniej wozki quinny i MC Elea Mysi oraz fotelik plus baza.
trzeci wyklad - samsung eco buble i dieta przyszlej mamy sponsorowana przez Zywiec Zdroj.

najciekawsza byla pogadanka z polozna i pielegnacja maluszka (chociaz mialam ochote podyskutowac o kosmetykach sponsora :P ktore podobno maja tylyko 3 skladniki, w tym glowny to parafina). podobal mi sie pokaz wozkowo-fotelikowy (prowadzacy, ktory swietnie przedstawil swoj produkt).
dostalam sporo probek, ale chyba takie jak Wy na swiadomej mamie.

podczas prezentacji pielegnacji mozna bylo wygrac torbe z przewijakiem pelna kosmetykow...pytanie "jakie 3 skladniki J&J zawieraja formule no more tears" (kto pierwszy podniesie reke jak kobitka skonczy mowic pytanie, hehe moze ktoras z Was skorzysta )

samsung jako nagrode zaproponowal recznik, pytanie "co potrzeba pralce do prania", odp. woda

no i najlepsza wedlug mnie czesc programu konkurs glowny - z czym kojarzy ci sie nazwa mamo to ja.
napisalam sobie w domu male wypociny i nie ukrywam liczylam na glowna nagrode fotelik mc
zajelam miejsce 2 - materac do lozeczka fiki miki wraz z poduszka klinem
poza tym byly jeszcze mniejsze nagrody, poduchy do karmienia, zestawy bialego jelenia itd.

kiedy juz ciagnelam materac do windy podeszla do mnie jeszcze pani z obslugi warsztatow gratulowala itd. i stwierdzila, ze kobieca czesc jury chciala fotelik dac mnie ale ostateczny glos mial mezczyzna, delegat MC. i jak to faceci, krotko i na temat, wiec wygral jakis slogan. ja mialam wierszyk hehe. to chyba tyle opowiesci
diabli jest offline Zgłoś do moderatora