Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 22:00   #4532
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zestawy Co do trencza z Mango - rzeczywiście, może spróbuj zawiązać tak jak Katia proponuję, ja tak robię z moim płaszczem zimowym. Robisz z jednej strony pentelkę i przekładasz (ale wytłumaczyłam, nie ma co ). Co do butów skracających nogi - też mam takie, tylko że czarne, ale się nie przejmuję

Hmm, a mi z kolei ta pierwsza mniej się podoba, skoro zwracasz uwagę na talię to druga jest idealna. A bluzka jest świetna!

Dla mnie leży dobrze Jedynie nie podobają mi się czarne lamówki, ale to już kwestia indywidualna.

Też super! Czy to woskowane spodnie? Ja dalej poluję na swoje idealne!

czarne botki do ciemnych spodni nie wyrządzają aż takiej krzywdy
Tak, woski wyprzedażowe z mango. Te i granatowe jeansy to ostatnio moje ulubione
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
udało mi się go sprzedać i sprzedawca zwrócił mi połowę jego ceny

zestaw super wróciłam ze spaceru i jest bosko na zewnątrz WIOSNA

Teraz utwardzacz muszę kupić go się nakłada na lakier czy pod lakier czy w ogóle bez lakieru?

idealnapogoda do biegania
To super, że Ci się udało

Ja nakładam na lakier albo na odżywkę, w zależności czym pomaluję.
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja już mam "red alert" jeśli chodzi o produkty Eveline. Kupiłam teraz tylko korektor. A ten roll on dobry jest?

Paulina Migotka - gratuluję!

Ja też dzisiaj w kurtce skórzanej wyszłam + wielki szalik oczywiście :P
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
też mam taki trencz ze śliskiego materiału, że normalnie przeciągnięty przez klamrę pasek się poluźnia, ja radzę sobie z tym tak, że przeciągam go przez klamrę dwa razy- nie wiem czy dam radę wytłumaczyć o co mi chodzi, ale przekładam pasek normalnie przez klamrę od strony lewej do prawej zaginam w lewo i przeciągam od strony prawej do lewej, dzięki temu dobrze się trzyma i nic się nie luzuje
Dzięki, nie wiem czy zrobiłam dokładnie tak jak Ty, ale chyba mi się udało
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Kolejny świetny zestaw
To ten szal z H&M? Bardzo ładnie się prezentuje
to ten szal
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Olcia super zestaw!
Dziękuję

Żeby nie było tak ponuro, na ustach miałam czerwień
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora