Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik - cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-12, 06:35   #327
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Trądzik-cz. 4.

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Super Doris. Oby tak dalej, do kiedy masz mniej więcej brać?
(...)
Minimum rok. Ogólna wzięta dawka, to musi być ileś tam jednostek na kg ciała - zbyt krótkie branie i potem ludzie narzekają, że leczenie nic nie dało. Mam nadzieję, że wymyślisz coś dla siebie, co pomoże.

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Bawitching Pokaż wiadomość
(...)
Zawsze mialam idealna cere, po tym leku raptem wyskoczyly mi na brodzie i w okolicach nosa ogromne czerwone, bolesne, pelne ropy pryszcze, ktore wcale nie chca znikac... Martwie sie, bo nie wiem czy one znikna z uplywem czasu, jak moj orgaznizm "wyplucze" z siebie te leki, czy mam sie z tym borykac przez kilka najbizszych lat.
(...)
Mam nadzieję, że to nie takie, jak moje - jak raz się pojawiły (po dosyć inwazyjnie przeprowadzanych mikrodermabrazjach, które zdaniem jednej dr dermatolog miały mi pomóc ), to miałam je potem (nadal mam "resztki") kilka lat - po prostu pryszcze nieznikające. Więc uczul lekarza, u którego będziesz na to, aby przepisał Ci coś działającego wielokierunkowo - np. jakiś płyn z antybiotykiem plus maść. Powodzenia.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując