2013-04-12, 10:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Hej 
U Was też dzisiaj tak pada? U mnie pogoda iście barowa, a tu czeka mnie jeszcze wystawanie na cmentarzu Mam nadzieję, że się przez to nie rozchoruję
Cały czas czekam na moje melisski i już mnie to czekanie zaczyna dobijać Cały czas mam przesyłkę "w przygotowaniu" A ja tu tak na te butki czekam 
Cytat:
Napisane przez Olcia
Dziękuję 
bo materiał jest dziwny
to wrzucam jeszcze dzisiejszy zestaw z wizyty u lekarza  w cienkiej kurtce 
|
Tak mi się też wydawało, że ten materiał jest taki nieco grubszy i sztywny Niemniej marynarka jest piękna 
Bardzo fajny zestaw Ja jeszcze pomykam w płaszczyku 
Cytat:
Napisane przez katia84
na razie zostawiam  Muszę na pewno zwęzić rękawki, bo trochę za szerokie są
Pewnie ponoszę trochę i sprzedam 
|
Kasiu, miałam się pytać Tobie o tę koszulę w paski Jaki jest jej materiał? Mogłabyś cosik o nim napisać?
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo
Z Wibo świetne są szminki Elixir  Opakowanie jest paskudne (fuj, fuj, fuj, biały plastik plus różowe napisy  które zdzierają się od samego patrzenia), ale jakość dobra  Cena to 9-10zł bez promocji, na promocji około 6zł. Warto się im przyjrzeć w Rossmanie 
|
Też mam dwie pomadki z Wibo i jestem z nich zadowolona Fajne za małe pieniądze
Cytat:
Napisane przez caarolaaa
Wybieracie się w sobotę na zakupy ze zniżkami Glamour ?
|
Raczej nie, bo choć będę w Poznaniu, to jednak czas spędzać będę na uczelni W sobotę wprawdzie kończę szybciej zajęcia, ale umówiłam się o 14:00. Ma przyjechać do mnie dziewczyna, która jest zainteresowana zakupem mojej sukienki ślubnej
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion
Wiosna przyszła  i mam nadzieję, że już się na dobre rozgości.
Dzisiaj u mnie +12 ( jak na razie )  to lubię, jeszcze, żeby słońce się wyłoniło za chmur i będzie pięknie
Wiem, że lubicie psiaki to podsyłam postęp wzrostowy Naszej Kluski i ekipy  W przyszłym tygodniu zabieramy Kluska do domu  !
|
U mnie też cieplutko, ale za to deszczowo 
Klusek jest boski Czyli już niedługo będzie u Was Pewnie już wyczekujecie go z niecierpliwością
|
|
|