Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-12, 13:30   #596
martaakow
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Hegronem? Trzyma kciuki za końcowy efekt
Tak.
Dziękuję, wyszło całkiem całkiem jak na pierwszy raz.

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj wypada 105 przysiadów i coraz bardziej zaczyna mnie irytować brak zakwasów..
Dokładnie, ostatnio nawet zaczęłam większość przysiadów (np. 80 na 100) robić na szeroko rozstawionych nogach, takie prawie sumo squats. Faktycznie czuć bardziej nogi, ale przestaję robić przysiady, "strzepnę" nogi i jakbym nic nie ćwiczyła.

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Moja podbiera mi szmapon BD .
Mnie BD tata czasem.
A mama mi wszystko podbiera. Nie jakoś specjalnie, ale zawsze musi wszystkiego nowego spróbować. A tak regularnie to mi AiK podbierała, jak kupowałam. I teraz Alterrę.

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
U nas też były kotarki po akademikach, nikt z tym nie miał większego problemu. Nikt mi nie właził nigdy, ani nic. Czasem ktoś komuś zwinął ręcznik ale też zaraz oddawał.
A jak mieszkałam w takim, że były 3 dziewczyny na cały akademik to dostałyśmy klucz do łazienki. I na czas prysznica blokowałyśmy całą. Mieli rodzyneczki na piętrze to musieli cierpieć.

O, odważyła się. To daj znać jak sucharki odgnieciesz.
U tej mojej koleżanki, o której pisałam, łazienki są zamykane od środka. Więc jak idzie się kąpać, to sobie zamyka.

Odważyłam.
Hegronem b/s w końcu.
Powiem tak, na długości super, przy skalpie bywało lepiej. Niby nie ma przyklapu, ale normalnej objętości też nie.
Ale będę jeszcze na pewno tak myć i próbować.

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Mam pytanie- po hennie ile wlosow nie mozna olejowac? Tak mnie korci olej dzis.
Po czystej hennie 24-48h (ja zwykle koło 24h nie olejuję i nie daję odżywek/stylizatorów), bo kolor musi się na włosie utrwalić.
A tych mieszanek chyba nie trzeba utrwalać, ale pewności nie mam, bo nigdy nie używałam.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora