2013-04-12, 13:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Cytat:
Napisane przez JudytaKas
Hegronem? Trzyma kciuki za końcowy efekt
|
Tak.
Dziękuję, wyszło całkiem całkiem jak na pierwszy raz. 
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo
Mi dzisiaj wypada 105 przysiadów i coraz bardziej zaczyna mnie irytować brak zakwasów.. 
|
Dokładnie, ostatnio nawet zaczęłam większość przysiadów (np. 80 na 100) robić na szeroko rozstawionych nogach, takie prawie sumo squats. Faktycznie czuć bardziej nogi, ale przestaję robić przysiady, "strzepnę" nogi i jakbym nic nie ćwiczyła. 
Cytat:
Napisane przez Cindy28
Moja podbiera mi szmapon BD  .
|
Mnie BD tata czasem.
A mama mi wszystko podbiera. Nie jakoś specjalnie, ale zawsze musi wszystkiego nowego spróbować. A tak regularnie to mi AiK podbierała, jak kupowałam. I teraz Alterrę.
Cytat:
Napisane przez halbtrocken
U nas też były kotarki po akademikach, nikt z tym nie miał większego problemu. Nikt mi nie właził nigdy, ani nic. Czasem ktoś komuś zwinął ręcznik  ale też zaraz oddawał.
A jak mieszkałam w takim, że były 3 dziewczyny na cały akademik to dostałyśmy klucz do łazienki. I na czas prysznica blokowałyśmy całą.  Mieli rodzyneczki na piętrze to musieli cierpieć.
O, odważyła się. To daj znać jak sucharki odgnieciesz. 
|
U tej mojej koleżanki, o której pisałam, łazienki są zamykane od środka. Więc jak idzie się kąpać, to sobie zamyka.
Odważyłam. 
Hegronem b/s w końcu.
Powiem tak, na długości super, przy skalpie bywało lepiej. Niby nie ma przyklapu, ale normalnej objętości też nie.
Ale będę jeszcze na pewno tak myć i próbować.
Cytat:
Napisane przez Dolczi
Mam pytanie- po hennie ile wlosow nie mozna olejowac? Tak mnie korci olej dzis.
|
Po czystej hennie 24-48h (ja zwykle koło 24h nie olejuję i nie daję odżywek/stylizatorów), bo kolor musi się na włosie utrwalić.
A tych mieszanek chyba nie trzeba utrwalać, ale pewności nie mam, bo nigdy nie używałam.
|
|
|