Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dekoracja sali - pomoc w wyborze koloru przeowdniego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-12, 16:22   #7
Martaszul
Raczkowanie

Dot.: Dekoracja sali - pomoc w wyborze koloru przeowdniego

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A ja bym postawiła na inne kolory troszkę. Już piszę dlaczego Sala jest taka żółta-słoneczna(?), piszesz że zasłony zostają - one są z brązem? pokrowce z brązem też zostają? Dobrałabym właśnie taki jakiś kolor mocniejszy który pasuje do tego brązu (może zielony?) żeby komponował się z zasłonami i stanowił tak akcent jak tutaj ten ciemny brąz. Chociaż na tym zdjęciu co ja znalazłam ściany wyglądają już inaczej. Jeśli ściany są bardziej żółte to nie brałabym do tego mieszanki biało-różowo-miętowej bo jest za duży miks kolorów, jeśli są bardziej kremowe to już może być bo zostaną 3 kolory (akcenty brązowe, biel-krem, róż)
ściany bardziej wpadają w krem, pokrowce i zasłony zostają, nie chce też zmieniać całego wystroju sali, bo to też są dodatkowe pieniądze, a w sumie to wszystko razem jakoś się ze sobą komponuje. To co myślisz, że ten pudrowy jednak może być? uparłam się na niego a to powiem dlaczego. Otoz wymyslilam sobie cały ten mój wizaż w romantycznym wydaniu, opaska na włosach, lekka dopasowana suknia, pastelowy bukiet, miętowo-pudrowe zaproszenia i inne papierowe gadżety i chciałąbym żeby było to zachowane w takiej samej tonacji. Nie lubie w kwiatach intensywnych kolorów, a jak patrzę na pomarańcz to już w ogóle ( to dlatego, że kiedyś miałam pomarańczowy pokój he).
Martaszul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując