2013-04-12, 18:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
|
faktycznie! sama pomyślałam: no bo to jest cycek, o co chodzi??? dopiero na drugi rzut oka załapałam...
Cytat:
Napisane przez xal
Chyba Ci podeślę filmik to zobaczysz jaki to idiota. Normalnie trąbię żeby się szybciej pozbierali i olewam, ale takie chamstwo pierwszy raz.
Ja jestem spokojny człowiek i nikomu nie wadzę, ale jak mi ktoś zalezie za skórę 
Prześpię problem do poniedziałku i zobaczę czy pójdę na policję.
|
idź! bo roztargnienie może się każdemu zdarzyć, no ale takie chamstwo to trzeba przecież zwalczać! no i masz materiały - niech się w końcu system szpiega na coś przyda 
Cytat:
Napisane przez joooasia
|
hehe, moje dziecko jest chyba jakimś smakoszem - dzwoni po steki takie za 20 euro za kilo ( ), żąda do tego jakiejś świeżo przyrządzonej sałatki... coś tak pospolitego jak frytki go nie cieszy - stanowczo woli pieczone w ziołach kartofelki no i ryby... oj lubi ryby 
nawet mnie nie ruszają te wasze opowiastki o lodach jak mam ochotę na słodkie, to wolę sobie zrobić takie szybkie lody z mrożonych truskawek z dodatkiem maślanki... od czasu do czasu wezmę jakieś lody waniliowe, a do tego robię polewę np. z malin na gorąco
|
|
|