2013-04-12, 19:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Napisane przez Kanula
A ja jak tylko zobaczyłam, że dziś światowy dzień czkolady od razu pobiegłam do cukierni i kupiłam 3! rodzaje ciast i tortów czekoladowych  i wiecie co?!- są bez smaku  No pierwszy raz w życiu jem taki obrzydliwy krem który kompletnie nie ma żadnego smaku czy choćby nuty czekolady a jedynie co czuję to sztuczny proszek. Gdyby ktoś kazał zamknąć mi oczy i powiedzieć jaki to smak to przysięgam że nie umiałabym odpowiedzieć  No cóż- przynajmniej się nie upasę, bo dziś byłabym gotowa wsunąć to wszystko za jednym zamachem 
|
a chciałam napisać, że najadłaś się za nas wszystkie no niestety teraz większość rzeczy jest faszerowanych ulepszaczami, wszystkie ciasta w cukierniach itp 
Cytat:
Napisane przez Aysell
Co za plaga wszędzie, same ramoneski bez kołnierzy i bez stójek  rozumiem, że to może modne, ale nie każdemu się musi podobać i dlaczego nie robią obu typów kurtek?? I tak ze wszystkim. Spodnie - rurki i koniec, prostych człowiek nie uświadczy, bluzki - jak modne nietoperze, to koniec, ciężko znaleźć coś zgrabnego, żeby nie wyglądać jak w worku. I tak dalej i tak dalej. Uff 
|
niestety, wszystko na jedno kopyto, wszędzie ćwieki, kołnierzyki, zaraz będą paski i inne tego typu rzeczy. Co wchodzę do kolejnego sklepu to i tak mam wrażenie, że jestem ciągle w tym samym bo niestety kolekcje są praktycznie te same albo całkowicie dziwaczne i w kosmicznych cenach !
Cytat:
Napisane przez IzzieSt
JA BIEGAŁAM!  Co prawda nie długo, bo raptem 20-25 minut, ale to i tak dobrze jak na początek  Nawet nie wiecie jaką przyjemność mi to sprawiało. Zmęczyłam się, pod koniec już miałam nogi jak z waty, ale cały czas miałam banana na ustach 
|
Brawo !
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4027912 1]Mnie większość kurtek sięga albo do talii, albo do kości biodrowych, co wiąże się z odsłoniętym brzuchem [/QUOTE]
możemy sobie przybić piątkę ! ale ja już z tego odsłoniętego brzucha wyrosłam i kurcze trochę mi to przeszkadza a w przyszłym tygodniu niestety czekają mnie zakupy i to właśnie kurtki
|