2013-04-12, 20:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez axella
ide do wanny,potem popcorn 
|
O ja też dziś lub jutro planuję sobie zrobić popcorn , tyle, że ja obowiązkowo z sosem serowym- jestem pod tym względem nawiedzona 
Cytat:
Napisane przez Veronic
O Matko... znowu mam skurcze... leżę dzisiaj cały dzień na kanapie u rodziców i od kilku godzin znowu mam twardnienia brzucha 
aż oddychać nie mogę
TŻ jak mam twardniejący brzuch zawsze mówi :
"Biedny Wojtuś, świat mu się kurczy  "
|
Veronic... i jak po 2h od napisania tego postu? Lepiej? Kurcze nieźle Cię łapie jak mimo leżenia masz takie mocne akcje
Cytat:
Napisane przez niunka045
Ehhh ja to nie wiem jak się zaczyna układać to musi się spsuć  mój były facet do mnie wypisuje że dalej mnie kocha itp no masakra jakaś, po takim czasie po tym jak mnie traktował, chyba się załamie... Nie wiem czy mówić TŻ czy nie... 
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------
jaka śliczna rączka 
|
Biedna, w sumie nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Bo jak mówisz, że ten ex nawiedzony to żeby czasem nie było tak, że jak powiesz TŻ'towi to na siebie ruszą.
Ale myślę, że tak naprawdę to największa Twoja w tym rola. To Ty musisz powiedzieć, że ma się odczepić- i to porządnie, bez wyzwisk, ale stanowczo, że już Cię nie obchodzi, że nie życzysz sobie kontaktu i że jak będzie tak dalej to go o stalking oskarżysz, a później już konsekwentnie w ogóle się nie oddzywać do niego, nie odpowiadać.
A jak mimo tego np. po miesiącu nie przestanie to faktycznie możesz na policji zgłosić
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|