Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-12, 22:00   #1531
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Moje dziecko było wczoraj pierwszy raz w CH i mimo sennosci oczy miał jak 5zł i głowka mu się krecila naokoło, taki był zaaferowany i ani mruknął, tylko się rozglądał. Az mi go szkoda było, bo oczy mu leciały do spania, ale tyle sie działo dookoła, ze szkoda mu było spac

Dziewczyny jak u Was jest ze zmianą pieluszek w nocy? Przy kazdym karmieniu? a jak karmicie na leżąco to wstajecie i bierzecie dziecko do odbicia i przebrania??

Uciekam spać, jutro Was poczytam

moj mlody tak samo, byl jak zahipnotyzowany, wytrzeszcz jak u zaby i lataly mu te oczka

ja zmieniam pieluche po wyciagnieciu z lozeczka, pred karmieniem, tak na szybko, zeby pozniej go nie wybudzac i robie to w nocy przed kazdym karmieniu bo sa ledwo dwa
ale wczesniej jak karmilam co 1.5 h to co 2 karmienia zmienialam bo czytalam, ze dziewczyny czesto w nocy nie przewijaja dzieci jesli jest tylko skiku i o ile odparzenia sie nie robia.
ale ja karmie mm, wiem ze szwagieka karmiaca kp w nocy nie brala za kazdym razem malej do odbicia

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-04-12 o 22:01
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora