Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-12, 23:05   #3721
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ja dzisiaj też się skusiłam na golda, no i wole z lionem. dziwne są te kółka.. a na koniec jeszcze wszystko a od I trymestru ani razu nie
ale marnotrawstwo u mnie mala-odkurzacz wszystko wciaga
dziwne, bo troche za twarde, ale jak poczekasz az sie roztopia to calkiem calkiem lion jednak lepszy, to fakt!

smiac mi sie chce, bo teraz piszemy ciagle o lodach, ciastach i bombkach kalorycznych, a niebawem naprawde wszystkie beda wsuwaly brokuly i wode

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Masz racje idę mu powiem co i jak eh to się zezłości
tylko nie mow mu o tekstach, ze tamten zarabia wiecej...bo mu znow wjedziesz na ambicje niepotrzebnie.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
błagam wyobraźcie sbie już niedługo.. cieeepła,gorąca letnia noc, setki gwiazd, cisza zakłócona tylko brzęczącymi świerszczami, Wy w letniej sukience i śpiący w łóżku bejbik ot,taki spacerek
brzmi cudnie. tz zapytal dzisiaj czy uda nam sie z mala w sierpniu wyskoczyc nad Baltyk Babciom powiemy, ze jod...i znikamy :P

ale te Twoje swierszcze to mnie bardziej namawiaja na jakas Grecja czy Chorwacje i dzwiek cykad hehe.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Kurde miałam nadrobić a zachciało nam się sałatki greckiej więc poszłam kroić
no i już zjedliśmy całą michę
jejuuuu jak ja Was nie lubie oj zjadlabym...sakatka musi poczekac do jutra, dzisiaj przekroczylam wszystkie mozliwe limity

Lonely, a moze zadzwon do gina i zapytaj czy moglby Ci tego paciora pobrac wczesniej...pewnie zapomnial.

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy tego bio oil uzywacie Juz teraz czy dopiero po ciąży?
Cloche pisala, ze to nic specjalnego, jesli chodzi o sklad, wiec ja sobie odpuscilam zakup

Cloche! jesli to nie problem to poprosze o rzucenie okiem na sklad tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...drniajace.html bo mam na polce i zastanawiam sie czy po ciazy jest sens stosowania nie chodzi mi o wlasciwosci modelujace, wyszczuplajace, ale o ujedrnienie i nawilzenie skory pociazowej :P dziekuje

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

od polnocy mamy w suwaku 34 tydzien no to jeszcze 6.
dobranocka!

ps. czytam i nie wierze
http://biznes.onet.pl/matki-pokrzywd...5,1,news-detal

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-04-12 o 22:41
diabli jest offline Zgłoś do moderatora