Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-13, 08:16   #3752
Ines3037200
Rozeznanie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Z rana witam i o zdrowie pytam
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
słyszałam, że te buty straszliwie niewygodne są

kurde, ja to nic takiego kupować nie będę wydaje mi się ze to strata kasiory ale już kupna dwóch par butów nie będę żałować
Niewygodne czy wygodne, dla mnie są nie warte zachodu zamawiania na necie i kombinowania. W sklepach znajdę ładniejsze.
A myślałam, że to tylko mi te popierdółki typu zawieszki i aniołki są zbędne do szczęścia. Fajne to, ale grosz do grosza i się niezła sumka za to wszystko uzbiera, a lepiej coś porządnego za to kupić.
Ale jakby mnie finanse nie ograniczały też bym to brała
Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Co do butów to ja mam jedne 12 cm obcas peep up białe na platformie a drugie na przebranie 11 obcas i z paseczkiem wygodniejsze;0
Dodam zdjęcia przy czasie jedne kosztowały 270a drugie 280W Krakowie na długiej i na sw Filipa w podworku duży wybór butów
Zazdroszczę, że masz siłę w takich chodzić Ja też byłam przyzwyczajona do wysokich obcasów, ale musiałam z nich zrezygnować w ogóle ze względu na kolano. Mam botki jesienno/zimowe na grubym obcasie ok 5cm i uwielbiam je, nosiłam je na co dzień. Ale niestety i to za dużo. Przerzuciłam się na a'la emu i w ogóle już każdy obcas mnie męczy bo się odzwyczaiłam

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
Ja też nie potrafię chodzić w niższych obcasach.
A moje ukochane to 12-cm Ryłki

Trzymam kciuki za pracę!!!

Co myślicie o takim stroju dla mamy panny młodej?
KLIK!
Nie wiem, czy TA nadawałaby się dla 50-paroletniej pani, ale podobają mi się takie kolory

Jeszcze coś TAKIEGO- oczywiście bez kapelusza.
Bardzo ładne I jak dla mnie razem z kapeluszem mogłoby zostać - skromna sukienka ładnie się z nim komponuje
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jak to gdzie? Na all!
Przez Ciebie wczoraj przeczesywałam przez 2h allegro zamiast spać albo coś konstruktywnego robić

Wyłażę z wyra i idę na spacer, później intensywna edukacja. Miłego dnia!!
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora